2017. már 20.

Drágám, hol a vacsorám? - Anyádnál, szívecském!

írta: Beverly Kills
Drágám, hol a vacsorám? - Anyádnál, szívecském!

A „ne strapáld magad, ha találsz egy ostobát, aki elvégzi helyetted a munkát” szellemében íme, néhány példa.
Idézet a Zsaru magazin 1994-es számából, egy Robi nevű selejt idióta interjújából:


....Vera ideális feleség. Már két éve lakunk Pakonyban, de itt mindig rend és tisztaság van, meg meleg étel, és ami a legfontosabb....Soha nem történt meg, hogy a hónap végére elfogyott volna a pénzünk, mert be tudja osztani. Van úgy, hogy hetekig nincs nálam pénz, de nincs is rá szükségem”.


És a PELENKÁDAT is kicseréli a pótmami naponta ötször? A pénzedet is a pótmamádnak kell "beosztania", mert te képtelen vagy rá? És MIT CSINÁL MÉG MEG HELYETTED a hülye Vera? MINT EGY HÜLYE DEDÓS! Nem értem, hogy egy felnőtt, épkézláb emberre miért egy másik felnőtt, épkézláb embernek kell kizárólagosan megteremtenie a rendet, tisztaságot, meleg ételt és miért neki kell helyette beosztania annak a pénzét, hogy hó végére is maradjon, miközben mindketten napi 8-10 órát dolgoznak a munkahelyükön, ráadásául ugyanaz a munkájuk, beosztásuk?! Ez a Vera tényleg büszke magára, a selejt pasijára meg az életére, mint hülye mindenes cseléd? Tényleg egy picit sem szégyelli, hogy hozzáment egy tehetetlen szobanövényhez és alárendeli magát egy életképtelen idiótának?

És miért kapott a feleség csak 15 Ft fizetést anno, mint körzeti megbízott és miért kapott a férj ugyanezért a munkáért 21 ezret?? Az a 6 ezer forint elég nagy különbség, majdnem 30%, egész pontosan 28,5 %. Ennyivel kevesebbért végzi el ugyanazt a munkát, mint a férje, ráadásul otthon még ingyen robotol 5-6 órát a selejt pasija HELYETT és RÁ. Miért? Ez az ostoba szolgalelkű nő tényleg az „ideális társ lenne, vagy nem több, mint egy „ideális szarpucoló házicseléd,” akivel véletlenül még beszélgetni és szexelni is lehet, ÉS AKI ELFOGADJA, hogy ugyanazt a munkát végzi kevesebb fizetésért, mint a férje és ELFOGADJA MINDEN TILTAKOZÁS NÉLKÜL, hogy munka után a gyerek mellett még a pasiját is ellátja, mint egy oktalan, magatehetetlen állatot vagy csecsemőt!? Mi a lóizét csinál ez a selejt barom a munkán kívül? Csinál egyáltalán valamit azon kívül, hogy orrba-szájba kiszolgáltatja magát egy szolgalelkű hülyével? Eltelt azóta 22 év, remélem a szolgalelkű Verácskának azóta megjött az esze és elvált ettől a baromtól vagy lerokkant, és kénytelen a hülye selejt picibaba őt kiszolgálni!


Másik példa: 5-6 év körüli kiscsajt kérdezi a riporter, hogy honnan tudja, hogy anyukája szereti az apukáját? Hülyének nevelt kiscsaj egyből rávágja - "mert mindig van otthon friss vacsora"! Ennyi. A jó édes …...anyukádat! És apád szeretetének MI a jele? Megdicséri a hülye anyád főztjét és kész, ezzel letudta az otthoni munkáját?
Le vagyok sújtva, hogy már egy óvodásnak is ennyire mélyen az agyába van mosva, hogy egy nő „szeretetének” egyetlen a kifejezési módja egy férfi kiszolgálása orrba-szájba minden téren, akár egy koszos házicseléd. Bizonyos esetekben még az is, ha kiáll a sarokra pénzt keresni, de ebbe most ne menjünk bele. És az intelligensebbje csodálkozik, hogy a világ nem fejlődik kulturálisan, csak technikailag, az emberek agya továbbra is sötétebb, mint egy fekete lyuk? Hogyan fejlődhetne, amikor az emberek többsége még mindig megosztó, diszkriminatív és előítéletekre, sztereotípiákra neveli a lányait! Lásd, az előző posztomból azt az idióta csajt, aki 9 évesen kezdte kiszolgálni a felnőtt apját meg bátyjait és még a mai napig sem teszi fel magának a kérdést, hogy MIÉRT NEKI KELL, MIÉRT EGYEDÜL CSAK NEKI, KI MONDJA EZT, KI ÍRTA ELŐ ÉS NEKI MIÉRT KELL BETARTANIA EGY ÉVEZREDEKKEL ELŐTTE KITALÁLT IGAZSÁGTALAN ÉS ELNYOMÓ ÉLETFORMÁT, MIÉRT VAN EZ ÍGY RENDJÉN ÉS A "SZERETŐ" APJA MIÉRT FORMÁLTA KOSZOS HÁZICSELÉDDÉ A SAJÁT LÁNYÁT?

Egy utolsó undorító példa tavalyról: könnyűzenei csatorna hallgatókat akar szerezni, ezért hülye kérdéseket intéz a hallgatóság felé, hogy a rádió előtt tartsa őket. Ezúttal arra kell választ adni, hogy kinek mi a kedvenc és nélkülözhetetlen konyhai eszköze. Mondanom sem kell, hogy ömlenek az sms-ek meg az fb bejegyzések, és a legtöbb intelligens ember be is írja, hogy fridzsider vagy mikrohullámú sütő, esetleg kés. De ugye mindig akadnak a hülyébbnél is hülyébbek, ezért két-három selejt pasi (vagy csak ennyit olvasott be a műsorvezetőnő) azt írta, hogy a felesége vagy az anyja! A negédes hangú műsorvezető nem küldi el a francba ezeket (legfeljebb magában), hanem ejnye-bejnye stílusban megdorgálja őket, hogy ugye azért anyuka többet jelent egy konyhai eszközként? Sajnos, még ezek után is érkeztek selejt pasiktól ilyen és ehhez hasonló megjegyzések. Komolyan nem tudom, hogy zokogjak vagy röhögjek rajtuk? Az is hülye, aki ezt úgy intézi el, hogy csak "vicceltek", de kérdem én, kik viccelnek ilyenekkel? Mennyire primitív és hímsoviniszta kell, hogy legyen valaki ahhoz, hogy akár "viccképpen" is egy eszközről az anyja vagy a felesége jusson eszébe? És HOGY nevelte őket az anyjuk, milyen értékrendre, milyen példát mutatott? Mi volt/van otthon náluk? Biztos vagyok benne, hogy a hallgatók között sok olyan csaj is ült, akiknek az apja, bátyja, férje szakácsként dolgozik és otthon is ők főznek, mégsem jutott egyetlen nőnek sem az eszébe, hogy "viccesen" beírja, hogy az apám! MIÉRT?

Mert csak a lányok vannak "tárgyaknak, segédeszközöknek" nevelve - akik a háttérben a férfiak kedvét, kényelmét szolgálják -, ellenben a fiúk "tulajdonosoknak, a segédeszközök használóinak". Ezen nem ártana elgondolkodni és nem elbagatellizálni, mert sokkal súlyosabb a probléma, mint így, első hallásra hallatszik. Pont emiatt a felfogás miatt évente 3 millió nőt és gyereket adnak el szexrabszolgáknak a világon, emiatt kapnak kevesebb fizetést mindenhol, emiatt van a világ összvagyonának csak az egy százaléka a nők kezében, emiatt gyilkolják/gyilkolták halomra a lánycsecsemőket Kínában az egyke politika következményeként, Indiában meg a mai napig, emiatt van bátorsága az ISIS-nak olyanokat üzenni Európának, hogy az összes nőt eladják szexrabszolgának amikor elfoglalják a kontinenst (hiszen a férfiak a nők tulajdonosai, a nők csak eszközök) és még sorolhatnám.

Szólj hozzá

férfiak nők házasság egyenjogúság házimunka apák szexrabszolga konyhai eszköz