2016. dec 05.

Drága Anyu! Köszönök mindent, de hol a te karácsonyod? - A Tesco szerint SEHOL, de ez senkit nem érdekel, főleg nem anyu gyerekeit!

írta: Beverly Kills
Drága Anyu! Köszönök mindent, de hol a te karácsonyod? - A Tesco szerint SEHOL, de ez senkit nem érdekel, főleg nem anyu gyerekeit!

Tesco, ahol "jó" dolgok várnak. Vagy inkább hímsoviniszta sztereotípiák?

 Újabb hímsoviniszta és hülye reklám a Tesco-tól, ami a anyaságot MAGÁNYOS KÜLDETÉSNEK állítja be, ami ráadásul még megtapsolandó, ragaszkodni kell hozzá foggal-körömmel, sőt, ha van mód rá ki is kell tüntetni!!!

Adva van egy kiscsaj meg egy "drága Anyu", aki karácsonykor halálra dolgozza magát teljesen egyedül, törli a verejtékező homlokát bőszen, cipeli a buzi nagy karácsonyfát egyedül, persze sehol senki a láthatáron: se férj, se nagyszülők, se senki más! A kiscsaj meg bőszen hálálkodik a "drága", de felettébb ostoba anyjának olyan szövegekkel kb, hogy "hálás vagyok azokért, amiket a tesómmal megszoktunk, hogy MINDIG TE csinálsz" (naná, ki más, talán az apja, aki nem ér többet egy spermabanknál?)! Egy állítólag okos és az anyját szerető gyerek miért nem teszi fel ilyenkor a nagy kérdést: DE MIÉRT? Miért mindig te csinálod? Miért nem csinálja/csinálhatja/tudja/ AKARJA más is? Miért ehhez szoktunk hozzá és hisszük, hogy megváltoztathatatlan? Majd ezután, fokozásképpen a kiscsaj csodálkozást színlel: "lehet, hogy varázsló vagy" (dehogyis, csak egy az anyaságot félreértelmezett idióta), "nem is tudom, hogy van időd minderre?". Nagyon egyszerűen! A nap 24 órájában füttyre készen áll és szolgál, mert erre tanították.

www_tvn_hu_da1023c94fa5c1f366a7d351e57799c1.jpg

Miért az a "varázslatos", és miért azt tanítjuk a gyerekeinknek, hogy elfogadni bármit viszonzás nélkül "varázslatos", szép és jó és teljesen normális, csak mert "így szoktuk meg, így szoktattak minket"? Miért jó, ha egy gyerek nem veszi észre, nincs tudatában annak, hogy kihasználja az anyját (az apjával együtt)? Miért kell, hogy természetesnek vegye azt, hogy az anyja arra "született", hogy kihasználják, kizsigereljék?

Vajon hol lehet az apa? Hát, persze! Ő tűzoltó természetesen, ahogyan az összes férfi a világon - mind a 3,5 milliárd -, mert persze egy pasi csak tűzoltó lehet meg katona és karácsony este mind a 3,5 milliárd tűzoltó pasi "ügyeletben van, távol a családjától" (honnan tudni, hogy nem örülnek inkább ennek?), hátha a hülye feleségeik, akik egyedül kínlódnak a karácsony megszervezésével, fel találják gyújtani a lakást ügyetlenségükben. Még jó, hogy van mobiltelefon! Így az apák már minden lelkiismeretfurdalás nélkül válhatnak "TELEFONPAPÁVÁ". Mint abban a régi filmben, ahol a gyerek azt hiszi, hogy az apja egy piros telefon. Röhej.

ÜZENET: AZ APA MÁR A KARÁCSONYHOZ SEM KELL, FELESLEGES, AHOGYAN A HÉTKÖZNAPI ÉLETBEN MEG VÁLÁS UTÁN, HISZEN OTT A HÜLYE ANYA, AKI EGYEDÜL MINDENT ELINTÉZ. APA CSAK DÍSZNEK VAN, SZOBANÖVÉNYKÉNT, HA VAN EGYÁLTALÁN.

APÁRA A GYEREKNEK EGYÁLTALÁN NINCS SZÜKSÉGE, ELÉG AZ ANYA! Tényleg örül annak egy gyerek, ha látja az anyját halálra dolgozni magát? Ha igen, akkor milyen értelmi színvonalon lehet az a gyerek?

A végszó -  ami az üzenet "leglényegesebb", leghímsovinisztább és" legnőellenesebb" része - úgy zárja le az egészet, hogy a hülye kiscsaj benyögi, hogy "hála neked anyu, mindig hinni fogok a karácsony varázslatában!" Kíváncsi vagyok hány hülye nő fossa össze magát örömében amikor ezt meghallja, és bólogat bőszen, hogy így van rendjén, bezzeg, ha én nem lennék, ez a nők/anyák dolga. Mármint hogy apa/férj NÉLKÜL egyedül nevelje a gyerekeit, mert egy anya a gyerekeit csak magának szüli, az apák csak spermabankok, és természetesen a karácsony megszervezéséhez sincs semmi köze a pasinak, sőt, az ő karácsonyát  is a feleségének kell megszerveznie, mint egy pótmamának! Ha anyu nincs, karácsony sincs természetesen! Miért lenne? Ha anyu nem főz, akkor senki, mert a férfiakat akadályozza a főzésben a farkuk meg az, hogy tűzoltóként éjjel-nappal ügyeletben vannak. Anyu maga a "VARÁZSLAT", mert szolgál, mint a kutya, még karácsonykor is, vagy főleg akkor. Egymagában. Nos, ezt a "varázslatot" például a szállodákban, vendéglátóhelyeken, gazdagéknál a személyzet végzi....fizetésért! Anyunál azért "varázslat", mert a hülyéje TELJESEN EGYEDÜL, INGYEN ÉS BÉRMENTVE, KÉNYSZER NÉLKÜL, A BELÉT KIDOLGOZVA TESZI MEG!

Igen, ez tényleg a hülyeség varázsa!

Anyu karácsonya hol van? Őt kielégíti és boldogítja az a tudat, hogy másoknak van, csak neki nincs? Vagy neki pont az a "karácsony", ha neki NINCS, csak másoknak van őáltala? Ha így gondolkodik egy nő, az NORMÁLIS?

Tényleg ez lenne a karácsony? Erről kell szólnia a karácsonynak? Ilyennek kell lennie a karácsonynak?

Nem jobbak azok a reklámok sem, ahol ugyan van apa a háttérben karácsonykor vagy más ünnepeken, de csak mint egy háttérdísz vagy egy játszadozó-sütizabáló idióta, aki hülyébb, mint a saját gyereke.

Férfiak, selejtek, sütizabáló-játszadozó idióták! Ne használjátok ki az anyáitokat, feleségeiteket karácsonykor (sem), hiába tök hülyék és hiszik azt, hogy az ő dolguk másokat boldoggá tenni, nekik viszont nem jár a kiszolgálás!!!! Mutasd meg anyádnak, a felségednek, hogy a rabszolgaságon túl is van élet, neki is főzhet-süthet valaki, számára is fel lehet díszíteni a fát meglepetésként! De ha másképp nem megy, akkor legalább vállald a részedet a karácsonyból, és vegyél le minél több terhet a válláról! Mert szereted. Vagy legalább a gyerekeidért tedd meg. Te már nem vagy gyerek, neked kell a gyerekeidnek karácsonyt csinálni, nem fordítva.

Szólj hozzá

karácsony Tesco ahol jó dolgok várnak drága anyu