2016. dec 02.

Amikor egy "angyal" gonoszabb az ördögnél és csak a pénz érdekli. - Vigyázat, csaló "mágusok"!

írta: Beverly Kills
Amikor egy "angyal" gonoszabb az ördögnél és csak a pénz érdekli. - Vigyázat, csaló "mágusok"!

A hülyeség pénzbe kerül, nem adják ingyen! Még egy "angyal" sem!

Nemrégiben fordult hozzám egy hölgy egy esettel, ami 1-2 éve történt vele, és az ominózus e-maileket el is küldte nekem, amelyek dokumentálják azt, hogy pénzéhes, másokat hülyének néző csalók bizony léteznek.

10496833-bukott-angyal-karddal_-bosszu-szimbolum.jpg

Ezúttal egy "angyaltanodás angyal" szemétségéről lesz, szó, aki lekezelően "zavarta el" a hozzá forduló kétségbeesett pácienst. A fent említett hölgy végső elkeseredésében fordult (volna) a mágiához és az "angyaltanodához", aminek a honlapjára véletlenül bukkant rá álláskeresés közben - amúgy egyáltalán nem hisz az ilyesmikben, de mint fuldokló a szalmaszálba kapaszkodva abban reménykedett, hogy valamiféle segítséget, vagy egy kis biztatást, jó szót kap, de nem így történt. Megírta az "angyalnak", hogy munkanélküli egy ideje, adósságai vannak és NEM TUD fizetni a "segítségért" , annak ellenére, hogy az "angyaltanoda" honlapján busás összegekért lehet "szerencsét" vásárolni. Az "angyal" erre így reagált:

"Nagyon sajnálom, de ha eddig sem segített semmilyen varázslat, akkor nem tudom, hogy mivel segíthetnék neked.
Nagyon sajnálom, de nem tudok segíteni."  NOS, KB. ENNYIRE HISZ A SAJÁT "MÁGIÁJÁBAN" ÉS "EREJÉBEN" EGY ANGYAL. EZ MÁR ELEVE GYANÚS.

A hölgy nem hagyta annyiban, bár gondolt rá, hogy leszarja a hülyéjét és hagyja a fenébe, mert csak egy pénzéhes csalóval van dolga, de valahogy az önérzete nem engedte meg, hogy elmenjen mellette csak úgy:

 "Úgy értettem, hogy nem segített egyetlen olyan varázslat sem, amit ingyenesen el tudtam érni az interneten és csak egy gyertya kell hozzá!!!!...Gondoltam, hogy egy "igazi" mágus/boszorkány csak többet tud ennél a négy-öt gyertyás varázslatnál. És ha létezik olyan, hogy nem segít semmilyen varázslat, akkor valójában segít-e egyáltalán bárkinek is bármilyen varázslat? A varázslat nem azért van, hogy lehetetlen helyzetekben segítsen? Nincs szükség varázslatra, amikor minden szép és jó! Ki akar varázsolni akkor ha mindene megvan?"

Na erre gonosz angyalunk nagyon berágott és kitört belőle az igazi énje, a pénzéhes ördög. Többek között ezt írta vissza:

„A varázslat nem tud helyetted pénzt keresni vagy helyetted megkeresni a legjobb lehetőséget. Abban tud segíteni, hogy a próbálkozásaid sikeresek legyenek.
Nem ismerem a pontos helyzetedet, de arra biztosan nincs varázslat, hogy berepüljön az ablakodon a pénz. Aki pedig azt állítja, hogy van, az hazudik. „ AKKOR TE IS HAZUDSZ 'ANGYAL', MERT TE IS AZT ÁLLÍTOD A HONLAPODON, CSAK PERSZE JÓ PÉNZÉRT!

„Akkor sem fogok a kezedbe adni olyan varázslatot, amivel árthatsz magadnak, ha ettől azt gondolod, hogy nem vagyok "igazi mágus". Őszintén kívánom, hogy találj olyan valakit, akit el tudsz fogadni igazi mágusként és tud neked segíteni!"

MIÉRT, EGYÉBKÉNT LETT VOLNA MEGFELELŐ "VARÁZSLAT", aminek hatására berepül a pénz az ablakon, DE CSAK PÉNZÉRT??? ÉS MIT JELENT AZ "IGAZI MÁGUSKÉNT ELFOGADÁS"? BEVALLJA, HOGY Ő NEM AZ? VAGY HOGY EGY IGAZI MÁGUS FIZETSÉG NÉLKÜL IS SEGÍT, EGY CSALÓ MEG NEM?

A levélíró úgy érezte, hogy szíven ütötték a gonosz angyal szavai, mert nem csak lekezelőek és elutasítóak voltak, hanem még teljesen hülyének is nézte a gonosz angyal.

 "Tisztázásképpen, én csak annyit szerettem volna maximum kérni legvégső elkeseredésemben, hogy kapjak egy olyan "varázsigét" vagy bármit, ami legalább összehoz olyan emberekkel, akik tudnak segíteni, lehetőséget adni a nehéz helyzetemben. SENKI NEM kért tőled pénzberepülős varázslatot!!! Annyira ne nézz hülyének, hogy elhiggyem, hogy ilyen létezik....Mindenesetre köszönöm a szándékot is!

 

Erre gonosz angyalunk még szemetebbül vágott vissza. Megvádolva mindenfélével egy kétségbeesett, elkeseredett, utolsó szalmaszálként a "mágiához" és konkrétan hozzá forduló emberi lényt, akinek csak annyi volt a bűne, hogy NEM TUDOTT FIZETNI neki.

 "Úgy látom, hogy a hozáállásoddal vannak komoly gondok, talán emiatt nem sikerül az álláskeresés sem.
Ha jobban érzed magad attól, hogy engem és a szakmámat sértegeted, tedd meg nyugodtan, nem veszem magamra.
Minden esetre lehet, hogy inkább az önismerettel / önfejlesztéssel kellene foglalkoznod, hogy valahogy legyőzd magadban ezeket a "démonokat" és el tudd fogadni, ha valaki szeretettel fordul feléd."

HOL VAN ITT A SZERETET??????? ÉS PONTOSAN MILYEN """""SZAKMÁT""""" SÉRTEGET a levélíró? EZ SZAKMA? ELKESEREDETT EMBEREKET BECSAPNI "VARÁZSIGÉKKEL" JÓ PÉNZÉRT?

"Ha nálad, kedves Gill....l, ez a "szeretettel", akkor mi a "gyűlölettel"? Bele sem merek gondolni...Nyugi, nem félek a "bosszúdtól", mert olyan varázslat sincs természetesen :))))"

VALÓJÁBAN KINEK VANNAK ITT "DÉMONJAI"?

ÉS PONT EGY "ANGYAL" HIVATKOZIK 'DÉMONOKRA'. ÚGY LÁTSZIK, NAGYON JÁRATOS BENNE.

A HOZZÁÁLLÁSSAL SEM A HOZZÁFORDULÓ HÖLGYNEK VAN PROBLÉMÁJA, HANEM A VÉGTELENÜL GONOSZ ÉS ROSSZINDULATÚ ANGYALNAK , MERT A LEVELEINEK "ÜZENETE": PUSZTULJ, HA NINCS PÉNZED!

EBBEN A NŐBEN EGY FIKARCNYI SEGÍTŐKÉSZSÉG SINCS, PLÁNE NEM SZERETET.

A HÖLGY CSAK EGYETLENEGY HIBÁT KÖVETETT EL! EGY "ANGYALHOZ" FORDULT SEGÍTSÉGÉRT...Mindenki követhet el hibát kétségbeesésében, elkeseredettségében (például arra érdemtelenektől kér segítséget), de ez az "angyal" nem kétségbeesésében volt szemét. Nagyon is jól tudta, hogy mit válaszol, főleg, mivel napok múlva válaszolt, nem azonnal, volt ideje meggondolni. Ha igazán "szeretettel" fordult volna a levélíró felé, és valóban nem tud segíteni neki (persze, hogy nem tud, hisz csak egy csaló), akkor inkább nem is válaszol neki, ebben az esetben sokkal tisztességesebb lett volna, de ő inkább felháborodott azon, hogy valaki ingyen akar tőle bármit is és bosszúból jól odamondogatott.

Óvatosan kedves elkeseredett, bajba került emberek! NE HIGGYETEK ABBAN, HOGY BÁRKI IS SEGÍTENI FOG! Soha senki nem fog segíteni semmiben a szegényeknek! Még az angyalok sem, mert minden szentnek maga felé hajlik a keze!!! Csak akkor fog, ha VAN PÉNZETEK és leakaszthat rólatok néhány százezret-milliót a "segítségért".

AZ, HOGY VANNAK ALAMIZSNÁT FELAJÁNLÓ EMBEREK ÍGY KARÁCSONY ELŐTT, NEM JELENT SEMMIT, MERT AZ NEM SZÜNTETI MEG A SZEGÉNYSÉGET, ÉS HA ANNYIRA HATNÁNAK A VARÁZSIGÉK, AKKOR NEM KELLENE PÉNZÉRT ÁRULNI, MERT EGY ILYEN """"SZAKMABELI"""" LAZÁN CSINÁLNA MAGÁNAK EGY "PÉNZHOZÓ MÁGIÁT" ÉS MILLIOMOSSÁ VÁLNA. HOGYAN SEGÍTHETNE VALAKI EGY ÉHEZŐ EMBEREN, AKI SAJÁT MAGÁNAK SEM TUD PÉNZT "VARÁZSOLNI", CSAK AZZAL, HOGY HAMIS ÍGÉRETEKKEL PÉNZT CSAL KI MÁSOKBÓL?

 

 

 

 

Szólj hozzá

reklám átverés mágus mágia varázslat ANGYAL CSALÁS GONOSZ ANGYAL ANGYALTANODA csaló mágus gilluindil